Eventuelle spor tilgjengelig

Eventuelle spor tilgjengelig h1>

Denne siden er en kompilering av sporsmal jeg oftest blir bedt om av nye eller tilbake kjorere.

Ja. En hvilken som helst merkevare av HO spilleautomat kjorer pa hvilken som helst merkevare av HO-sporet bilspor. Tomy, Tyco / Mattel og Life-Like er alle ganske n rt forestaende. Tomy tilbyr imidlertid det beste utvalget av reparasjonsartikler og ettermarkedshastighetsdeler.

Ja og Nei. Hver merkevare av HO-sporbilspor har sitt eget propriet re koblingssystem, men sporadaptere er tilgjengelige for a koble til forskjellige sporsystemer. Her har Tomy ogsa det beste spekteret av spor, sa konverteringen av et Life-Like eller Tyco / Mattel spor til Tomy Track System er ditt beste bud.

Min lokale hobbybutikk fortalte meg Tomy er ute av drift. Er dette sant?

Absolutt ikke! Jeg horer denne kommentaren altfor ofte! Skruppellose forhandlere forteller ofte potensielle kunder dette, slik at de kan selge dem de sma Life-Like-settene de har pa lager.

Kan jeg bruke Parma Hand Controls uten a rewiring mitt spor?

Ja. Parma handkontroller kan brukes med standard stromspor og stromforsyninger som selges i esker. Men hvis du bruker standard stromspor, kan du ikke koble den rode bremsekabelen. Den rode bremsekabelen ville skape en dod kort pa grunn av de vanlige negative stromskinner som deles av begge banene.

Hvordan kan jeg forbedre ytelsen til mine spilleautomater?

Silikondekk. Dette er det forste du kan gjore for a forbedre ytelsen til en spilleautomat. Se Tuning Tips og Dekk & amp; Hjul sider for detaljer.

Hvordan kan jeg identifisere hvilken type chassis mine vintage Aurora spilleautomater har?

Aurora gjorde i utgangspunktet to typer chassis, den forste var Aurora ThunderJet, eller T-Jet som det ofte kalles, og deretter Aurora A / FX chassis.

Kan jeg gjenopprette mine gamle Vintage Aurora spilleautomater?

Ja. En god forsyning av New Old Stock (NOS) deler er tilgjengelig for a reparere alle de eldre Aurora-bilens chassis unntatt vibratoren.

annen form eller pa annen mate for kommersiell bruk uten.

forhands skriftlig tillatelse fra HO Slot Car Racing.